ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Екип

Разгледай отворените позиции и стани част от екипа

За проекта

За пазара в USA избрахме да се развиваме и в Etsy – платформа фокусирана върху ръчно изработени, авторски творби, каквито са и нашите карикатури!

С нашия Etsy магазин даваме възможност на повече хора да изберат индивидуални подаръци по поръчка – карикатури, шаржове и портрети. За тях ние създаваме изцяло персонализирани дигитални карикатури по снимка. При обработка на поръчките от Etsy отново се стремим да осигурим улеснена комуникация с нашия екип и професионално отношение на всяка стъпка от процеса на поръчка!

Какво ни отличава?

Това, с което нашия Etsy магазин Caricature24US превъзхожда конкурентите, са стотици тематични мостри и идеи за сюжетен, разпределени в категории по повод и получател. Залагаме на индивидуалния подход, бързото обслужване и да не забравяме, че изпълняваме и всякакви желания.

Нашата стратегия

През 2020 г., когато стартирахме Caricature24US, беше само опит за нов канал за комуникация с нашите клиенти във Великобритания. Отново преследвахме нашата мечта – да подаряваме весели емоции и да създаваме страхотни спомени. Днес вече тази мечта е реалност и се радваме на хиляди доволни клиенти.

Още Проекти

Разгледайте и останалите наши проекти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *