ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Wecan Group е компания занимаваща се основно с ecommerce и по-конкретно ние създаваме красиви, персонализирани и стойностни подаръци за нашите клиенти по целия свят. Можем смело да твърдим, че сме предпочитан лидер в предлагането на карикатури, шаржове и портрети в България.

През 2017 г. първият ни клиент получи своята авторска карикатура, а днес рисуваме хиляди творби годишно и радваме клиенти на пет континента.

В процес на скалиране сме, покоряваме нови пазари и през следващите 3 години имаме задача да разширим дейността си 14 пъти. Ще рисуваме за клиенти в 35 държави.

Успешно налагаме бранда в България, Германия, Австралия, САЩ и UK. Част от следващи планирани държави за локализация са Канада, Нова Зеландия, ОАЕ, Кипър, Израел, Гърция, Чехия.

Основен фокус на компанията е развитието на няколко ключови, собствени проекта, като ние администрираме и менажираме всички маркетинг, търговски и вътрешно-организационни дейности по съответните проекти.

Какво правим

Работата при нас е динамична, различна и много интересна. Екипът ни се състои от сплотени професионалисти, които се гордеят с множество отлични постижения.

Бързото обслужване с усмивка е сред основните ни приоритети, а доволните клиенти са най-голямата мотивация за нас.

Ние вярваме, че всеки наш служител е важна част от това да бъдем бързоразвиваща се и успешна компания.

Нашата цел

Да помогнем на колкото може повече хора да направят близките си щастливи.

Нашият замисъл

Ние създаваме, локализираме и популяризираме системи за онлайн поръчка на шаржове и ги превръщаме в любимо място за избор на подарък. С най-високите стандарти за UX,
технология, обслужване, скорост и качество на рисуването.

Ние не пестим време и усилия, за да надминем и най-смелите ви очаквания! Девизът ни е – Мечтай, забавлявай се, вдъхновявай!

Нашите ценности

Ценим всеки клиент и се стараем да изградим лична връзка

Професионализъм

Грижим се за Вашето ярко и емоционално изживяване с бърза изработка и безкомпромисно качество, за да заслужим доверието ви отново.

Сплотеност

Градим устремени и заедно големи постижения, открито и с уважение.

KAIZEN

Обичаме приключения, преодоляваме смело невъзможното, за да сме утре по-добри от днес.

Иновация

Изпреварваме очакванията на клиента, задаваме стандарти в бранша чрез иновации и технологии.

Коректност

Държим на отворени, честни и справедливи взаимоотношения между нас, нашите клиенти и бизнес партньори. Вярваме, че това е единственият начин да правим бизнес.

Лидерство

Винаги се стремим да взимаме правилните решения в помощ на нашите клиенти, колеги и партньори. Ще бъдем модел за подражание и ще се целим високо, за да поддържаме първокачествен стандарт, към който другите се стремят.

Нашият Екип

Научете повече за нас!

Нашата история

През какво преминахме

Както знаем, всяко начало е трудно, но добрите идеи се сбъдват. Всичко започна от Banana.bg, това е създаден от нас магазин за подаръци в България. С търсенето на партньори за разширяване на асортимента на магазина, стигнахме до Karikaturi.bg и този невероятен подарък – Карикатура. След няколко опита за излизане в чужбина, успяхме да реализираме и нашата мечта – Caricature24.bg, сайт за карикатури предвиден да покорява света.

Какво постигнахме

В момента сме лидери в предлагането на карикатури, шаржове и портрети в България, като ежедневно разширяваме позициите си и на международните пазари – САЩ, Великобритания, Австралия и др. Развиваме няколко ключови собствени проекта, като ние администрираме и менажираме всички маркетинг, търговски и вътрешно-организационни дейности по съответните проекти.

Какво предстои

Само за три години единият от проектите – Caricature24.bg се превърна в лидер по изработка на дигитални карикатури по снимка на локалния пазар. Предстои да покорим нови пазари и да построим нови успешни проекти заедно!