ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Екип

Разгледай отворените позиции и стани част от екипа

За проекта

В Caricature24 изработваме индивидуални подаръци по поръчка – карикатури, шаржове и портрети. Клиентите ни са иноватори. Хора в крак с модерните технологии и на “ ти” с онлайн пазаруването. За тях ние създаваме изцяло персонализирани дигитални карикатури по снимка. В Caricature24 ние продаваме повече от шаржове! Тук клиентите получават модерно изживяване посредством изчистен дизайн на сайта, улеснена комуникация с нашия екип и професионално отношение на всяка стъпка от процеса на поръчка!

Какво ни отличава?

Това, с което Caricature24 превъзхожда конкурентите, е изключително опростеният процес за поръчка. Веселите портрети са разпределени в категории по повод и получател, което улеснява значително прегледа на примерни сюжети.

Нашата стратегия

Всяко начало е трудно… Но добрите идеи се сбъдват. През 2017 г., когато стартирахме Caricature24, имахме само това – добра идея. Усмихнати, млади, амбициозни – нашата мечта беше да подаряваме весели емоции и да създаваме страхотни спомени. Днес вече тази мечта е реалност и сме повече от щастливи, че с всяка творба успяваме да подарим частица от нашето слънчево настроение на вас – нашите страхотни клиенти!

Още Проекти

Разгледайте и останалите наши проекти!