ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Екип

Разгледай отворените позиции и стани част от екипа

За проекта

Karikaturi.bg е първият по рода си онлайн магазин за карикатури по снимка. Тук клиентите могат да избират между четири типа карикатури – акварел, пастел, графика и дигитални шаржове.

Ние създаваме авторски творби изцяло по идея на клиента. Всяка карикатура се рисува на ръка от опитен художник и резултатите са повече от страхотни.

Какво ни отличава?

Бързина на изработка – Тъй като работим с екип от художници, можем да изработим всяка карикатура за 24 часа!

Обратна връзка – Нашият екип отговаря бързо на всяко запитване и предоставя детайлна информация по всички въпроси. Ние помагаме на нашите клиенти на всяка стъпка от процеса на създаване на един страхотен подарък…. десети път!

Качество на изработка – Ние можем да нарисуваме и най-щурите идеи, а стотиците ни доволни клиенти потвърждават, че не пестим от качеството!

Нашата стратегия

Karikaturi.bg е сайт насочен към традиционалистите. Тези, които предпочитат разнообразието от стилове и най-вече традиционните такива – акварел, пастел и графика. Тук залагаме на изпитани във времето послания и говорим с клиентите като със стари приятели, защото голяма част от тях ни избират за втори, трети…десети път!

Още Проекти

Разгледайте и останалите наши проекти!