ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

На 08.03. екипът ни проведе мини стратегическа среща, насочена към определяне на приоритетите пред нашата компания за 2024 година. На срещата представихме и думата на годината – „Ефективност“. Част от темите, които обсъдихме бяха свързани с това как ще я постигнем, но и как да я измерим и оценим.

По време на срещата си заложихме основите за следващата голяма стъпка по пътя на систематизацията на компанията. След успешното внедряване на организационната структура, сега е ред на статистиките – показатели в динамика, които ще ни помагат да мерим количеството произведен ценен краен продукт на всяка функция, като по този начин ще работим в посока измерване на реални резултати. Статистките ще ни позволят да планираме и управляваме по-добре процесите в ключовите за компанията отделения “Маркетинг и продажби” и “Производство и рисуване”. 

Плановете и квотите ще са липсващото звено в това да намерим пресечната точка между целите на компанията, екипите и отделните специалисти в тях. Статистиките ще са обединяващия фактор, който ще ни позволи да “седнем в една лодка” и в синхрон като екип да гребем в една посока – към постигането на амбициозните ни цели. 

В края на срещата всеки имаше възможност да избере – дали би искал да бъде в тази лодка, да вземе своето гребло и да гребе към постигането на приоритетите, като работи за ефективност в своята зона на отговорност, или да обмисли това решение на брега.

Вдъхновени от това, което ни предстои, всички грабнаха своите гребла и са готови за следващите предизвикателства. 

Не пропуснахме да погледнем към добре свършените неща през 2023 г., да раздадем благодарности за всички постигнати резултати. Беше много зареждащо да си припомним всички постижения, стотиците положителни думи от клиенти, забавните моменти в снимки и красивите творби, които сме създали.

Като чудесно допълнение на срещата с екипа беше съвпадането на датата с Международния ден на Жената – 8ми март. Затова не пропуснахме да отбележим и този повод с много добро настроение, вкусна почерка, много цветя, забавни снимки и страхотни изненади от джентълмените в екипа.

Със сигурност сме на прав път към постигането на нашите цели за 2024 година, с подкрепата на ясно определени приоритети, ефективно управление и готовността на целия екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *