ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Кои сме ние

Ние обичаме това, което правим!

Това, което отличава Векан Груп ООД от останалите компании, е нашият изключителен екип от професионалисти. Всеки ден ние, експертите в маркетинг, продажби и логистика, влагаме нашата страст, отдаденост и опит в развитието на многобройните ни проекти. Ние обичаме това, което правим и сме мотивирани да предоставим изключителна услуга на нашите клиенти. Преодоляваме предизвикателствата, които конкурентите ни смятат за невъзможни, и помагаме на клиенти си да направят своя празник още по-слънчев.

През последните две години малкият и сплотен екип на Векан Груп ООД нарасна до повече от 80 служители (основен екип и екип художници) по цял свят. Специалистите, които са с Векан Груп ООД от самото начало са все още част от нашето семейство повече от 6 години, включително нашите топ мениджъри. Този дългосрочен ангажимент в забързаната сфера на интернет стоките и услугите свидетелства за стабилна фирмена култура с визия и ценности, които ни водят стабилно напред. Горди сме също, че можем да разчитаме на невероятни хора, които стават част от нашия екип всяка година. Те добавят ноу-хау и подобряват нашия опит.

Наемаме най-добрите хора и ги обучаваме за да станат топ експерти Умни, отворени, трудолюбиви, приятелски настроени хора с желание и страст да преодолеят предизвикателствата-това е типът хора, които работят във Векан Груп. Подбираме внимателно нашите колеги, защото е важно да разчитаме и да се учим един от друг. Всеки нов член на нашия екип преминава през обширно обучение и вярваме, че това е най -добрата инвестиция в бъдещето на компанията. Инвестираме в щастието на нашите служители Щастливите хора са нетърпеливи да растат и да направят невъзможното възможно. Ето защо ние инвестираме в щастието на нашите служители. Ние се грижим работната среда да бъде едно вдъхновяващо място и съзнателно мотивираме нашите служители да търсят здравословен баланс между професионален и личен живот. Вярваме, че тези усилия насърчават приятелска и творческа среда, в която екипът ни се развива и открива иновативни бизнес решения. Ние сме иноватори Ние сме винаги отворени да погледнем света през чуждата призма. Приемаме всяко предложение и идея без предразсъдъци, а в общуването си един към друг сме коректни и предоставяме голяма свобода на действие. Не се страхуваме да грешим и да се учим от грешките си, затова всяка нова идея се приема с ентусиазъм!

Какво получават служителите на Векан Груп

Повече от работно място

От възможност за постоянно развитие и гъвкаво работно време до отлично заплащане и мотивация да откриеш силните си страни!

100% гъвкави

Ние се доверяваме, че поставените задачи ще бъдат изпълнени, затова разчитаме на гъвкави модели на работно време, основани на доверие, както и на възможност за дистанционна работа. При нас можеш сам да разпределиш работното си време така, както подхожда най-добре на твоя стил на работа!

Личностно развитие

Открий силните си страни и развий потенциала си! Всеки наш служител може да се възползва от стотици вътрешнофирмени обучения, които предлагаме, както и от курсове и семинари с фокус личностно и професионално развитие. Ние знаем, че всеки има различни силни страни и ще ти помогнем да откриеш своите!

Финансова сигурност

Ние можем да ти гарантираме финансова стабилност и предвидими доходи в допълнение към бонусна система, базирана на постигнатите резултати. Това позволява предвидимост на личните доходи и възможност за по-добро планиране на разходите – два фактора от съществено значение във време на несигурност!

Модерни Технологии

Имаме изградена система за вътрешна координация с екипа и използваме модерен таск мениджър за поставяне и приемане на задачи. Това ни позволява лесна работа и комуникация, независимо дали нашите служители работят онлайн или от офиса. Ние ви даваме достъп и до различни инструменти, както и най-новите софтуерни решения за съответната сфера на работа!

Екипът на “Страхотните”

Преживей легендарни teambuilding събития, зелен офис и тържества с нас, като например нашето годишно суши парти или коледното ни събитие.

Стани част от нашия страхотен екип

Разгледай отворените позиции и се възползвай от чудесната възможност за кариерно развитие!

Потърси позиция

Процес на Кандидатстване

Запознай се с нашия процес по подбор

Често задавани въпроси относно твоята кандидатура

Ако смяташ, че твоят профил отговаря на повече от една от свободните позиции, можеш да кандидатстваш по всички, които те интересуват. За нас е важно да кандидатстваш за позиции, които отговарят на твоите интереси.

Можеш да разгледаш свободните позиции като посетиш нашата кариерна страница.

Всяка от отворените позиции има обявен срок на кандидатстване. Всички позиции и съответните срокове можеш да разгледаш, като посетиш нашата кариерна страница.

Можеш да оттеглиш кандидатурата си по всяко време, като се свържеш с нас чрез формата за контакти.