ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Стани наш партньор

Защото заедно можем повече

Стани наш корпоративен партньор и нека заедно изградим дигиталния бизнес на бъдещето. Научи повече за нашите постижения и това, в което сме добри!

Google и Facebook реклама

Управление на над 200 успешни Facebook рекламни кампании в България и Чужбина и повече от 200 кампании в Google.

SEO

Топ позиции по ключови за бранда търсения. Всеки наш проект се класира в топ 10 по най-релевантните за нас ключови думи.

Международни пазарни проучвания

Към момента Wecan Group оперира освен на българския така също и на международния пазар. Работим с клиенти от САЩ, Англия, Филипините, Австралия, Германия, Австрия, Русия и много други.

Афилиейт маркетинг

Създаване на дългосрочна партньорска връзка с нашите клиенти, чрез пренасочване на релевантен трафик от наши проекти към партньорски ресурси!

100000
Месечен трафик от всички наши проекти
1000
Положителни ревюта от наши клиенти
12
Пазари, на които оперираме
400
Успешни Facebook и Google рекламни кампании
9347
Amwal In Video

Защо ни предпочитат

Ние избираме професионализъм и качество

Достатъчно малки, за да ни е грижa, достатъчно големи, за да осигурим върхови постижения

Wecan Group предлага услуга, стандартно запазена за индивидуални художници карикатуристи. Осъществявайки връзката между клиенти и екип от професионални художници, ние успяхме да модернизираме тази услуга чрез автоматизирани процеси. С грижа за клиентите, нашият малък екип от 14 души успява да постигне нечувано качество и бързина на изработка благодарение на мрежа от над 40 професионални артисти, с които работим.

Достъп до глобални възможности и грижа за клиентите

Wecan Group предлага унифицирано качество на изработените карикатури, независимо от държавата, в която се намира клиентът. Към момента имаме продажби на над 10 международни и европейски пазара, като за всеки от тях отговаря отделен екип, винаги на разположение при потенциални въпроси и запитвания.

Нашата целева аудитория

Кои са всъщност нашите клиенти

Поради естеството на основния продукт, който предлагаме – ръчно рисувана, персонализирана дигитална карикатура по снимка, нашата аудитория няма ограничения. Това е така понеже карикатурата по снимка може да бъде уникална изненада за всеки.

Въпреки това, след години опит, ние създадохме нашата идеална персона за клиент и идентифицирахме целевата аудитория, която най -вероятно ще се превърне в купувач!

Кои са нашите корпоративни клиенти

Имате онлайн магазин за подаръци? Ако продавате нишови продукти като „забавни подаръци“, „сватбени аксесоари“ или просто широка гама от продукти за подаръци, тогава нашите дигитални карикатури биха могли да бъдат подходящо допълнение към вашия асортимент.

Някои от най-популярните категории на нашия уебсайт включват сватби, рождени дни, годишнини, Коледа, дипломиране, Свети Валентин и много други. Така че, ако предлагате продукти подходящи за подарък за някой или всички от тези празници, значи имате подходящата аудитория, на която да продавате нашите карикатури.

Афилиейт програма

Ако пък имате продукт подходящ за подарък за какъвто и да било повод, ние можем да ви помогнем повече хора да научат за него благодарение на нашата афилиейт програма.

Slide Мария търси уникален подарък за най-скъпите си хора, които вече имат всичко. Тя познава добре човека: най-добър приятел, баща, майка, брат или сестра.
Иска подаръкът да покаже колко много обича човека.
Иска нещо по поръчка или уникално.
Slide Иван мрази да избира подаръци и винаги отлага покупката за последния момент. Сега той търси подарък спешно! Предстоящ повод през следващите няколко седмици/дни (Свети Валентин, годишнина, Коледа или рожден ден).
Той иска нещо, което ясно да показва, че е вложил мисъл в подаръка (въпреки че може и да не е).
Slide Георги и Лили се женят. Те искат сватбата им да бъде уникална.
Активно търсят готини идеи за сватбени покани.
Те търсят забавни сватбени подаръчета, които са оригинални и сантиментални.
Slide София и Крум са поканени за кумове на сватба Те искат да направят впечатляващ подарък на младоженците.
Те искат подаръкът да бъде скъп, но забавен и емоционален.
Те търсят подарък, с който да покажат колко добре познават младото семейство.
Slide Петър е заклет киноман. Приятелите му искат да го изненадат за рождения му ден. Подаръкът трябва да бъде забавен и оригинален.
Да включва Marvel, DC или други популярни франчайзи, които Петър обича.
Трябва Петър да може да се превърне в любимия си герой - Ironman, Superman, Spriderman, The Hulk и др.
Slide Ангел се нуждае от подарък за своите приятели, които са семейство. Те имат нов дом и искат да отпразнуват това с приятели. Подаръкът трябва да бъде за цялото семейство.
Трябва да е нещо, което ще се впише в интериора.
Подаръкът трябва да показва внимание и да е личен.
Slide Адриана е геймър, тя също обича да пише код и е бъдещ IT специалист. Майката на Адриана иска да ѝ направи подарък за завършването. Трябва да е свързано със страстта на Адриана, въпреки че майка ѝ не разбира от IT.
Необходимо е подаръкът да покаже обич.
Трябва да бъде нещо запомнящо се.
Slide Богдан обича футбола. Той не само харесва да гледа как любимият му отбор играе, но и самият той е любител футболист. Съпругата му иска да бъде част от хобито му и да го изненада с готин подарък за годишнината им. Slide Борис, Елена и Веско имат много различни хобита, но това само прави идеята за дизайн на дигитална карикатура много по -лесна. Някои от най-популярните хобита, за които хората често поръчват карикатури, са:
Пътуване, Спорт, Лов и риболов, Готварство, Фотография, Танци, Мотористи и други.
Slide Вили работи в отдел човешки ресурси. Тя отговаря за намирането на групов подарък за своите колеги, шефа си и бизнес партньорите на компанията. Тя не познава всички в компанията лично, но подаръкът трябва да е специален. Вили търси интересен подарък за пенсиониране на колега.
Подаръкът трябва да има логото на компанията, но да е нестандартен.
Подаръкът трябва да бъде сантиментален и оригинален, да показва лични отношения.
Slide Виктор, Мишел и Соня имат много различни професии, но техните близки винаги знаят какво да им подарят. Нашите дигитални карикатури често се избират като подаръци за: Медицински сестри и лекари, Полицаи, Бизнесмени, Учители, Адвокати, Счетоводители, Готвачи, Музиканти, Пилоти, Инженери. Slide Мартина и Григор притежават танцово студио. Приятелите им искат да ги изненадат със специален подарък за откриването на студиото. Готин подарък за откриване на танцово студио / Спортен център / Йога студио.
Подарък за фитнес инструктор.
Изненада за хората, които се занимават със спорт.

Планирани проекти

Ние се стремим винаги да се развиваме и да сме крачка пред конкурентите. За целта имаме няколко бъдещи проекта свързани с разширяване на международното присъствие на нашите брандове, както и нови, вълнуващи предизвикателства.

Пазарна експанзия

Едно от основните направления за бъдещите ни проекти е международна експанзия на нашия ключов бранд Caricature24. Целевите страни, в които желаем да наложим бранда, са Германия, Русия, Австралия, Обединени Арабски Емирства, Канада и още много други!

Афилиейт маркетинг

Основно предизвикателство, планирано като наш бъдещ проект, е международно и локално разрастване на нашата афилиейт мрежа от партньори.