ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Екип

Разгледай отворените позиции и стани част от екипа

За проекта

БАНАНА е магазин за интересни подаръци, сувенири и аксесоари, създаден специално, за да може всеки ден да се превърне в един истински празник за нашите клиенти. С голямото си разнообразие от оригинални и елегантни предмети, които носят радост и могат да бъдат полезни, Банана е лидер на пазара за подаръци.

Какво ни отличава

Банана прави избора на подарък едно по-приятно изживяване. Основен фокус на Банана е функционалност и отлично потребителско изживяване. Специално разработихме този сайт така, че той да бъде удобен и лесен за ползване от потребителите.

С разнообразните си менюта, филтри или търсачка, Банана помага на своите клиенти бързо и лесно да открият перфектния подарък за всеки повод.

Нашата стратегия

БАНАНА – това не е обикновен интернет магазин. Нашият девиз е «Подарявай, радвай, изненадвай!». В онлайн магазина БАНАНА сме сигурни, че нашите клиенти ще намерят подходящ подарък за всеки вкус и джоб.

Нашата маркетингова стратегия е насочена към крайния потребител. Използвайки разнообразни Google и Facebook платени рекламни кампании в комбинация с добре оптимизирано съдържание, Банана успя да заемe челни позиции в Google и донесе хиляди усмивки на нашите доволни клиенти!

Още Проекти

Разгледайте и останалите наши проекти!