ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Годишната ни стратегическа среща беше супер зареждаща и продуктивна. Беше просто „уау“. 😎 Имаме толкова интересни неща за споделяне от 3те зареждащи дни. Започваме … Преди всичко си тръгнахме с амбициозен план за следващите 6 и 12 месеца, и с междинна цел – ръст 6 пъти, което ще ни позволи пък да направим по-лесно скока ни към х14 през 2024 година.

Нашите талантливи арт мениджъри се заеха с мисията да нарисуват Веканския кораб – метафора за нашата компания и приключението, което ни предстои в покоряването на нови хоризонти и пазари. Анализирахме и описахме, брейнстормвахме и обобщихме какви са нашите цели като “екипаж”, какво ни отличава, кое ще бъде попътния ни вятър и кои ще са нашите котви, които могат да ни забавят, но сме сигурни, че няма да ни спрат. 😉

Не пропуснахме да се поздравим и за добре свършената работа през 2022 година – беше доооста! Така че – браво на нас. 😁

Работихме по екипи, отразяващи разпределението по новата ни Оргсхема, която въвеждаме в компанията в момента. Така работата беше много по-фокусирана и успешна. Всеки планираше целите и задачите за следващите месеци в своята зона на отговорност.

Работните групи и задачите бяха много интересни – нашият фасилитатор, както винаги, ни предизвика да бъдем смели, ефективни и да погледнем отвъд рутинните задачи и проблеми. Разписвахме процеса за обработка на една поръчка в България и чужбина, търсихме методи за оптимизация. Разгледахме как преминава процеса ни за разпределяне и изпълнение на задачи.

Не на последно място съчетахме ползотворната работа със забавни екипни активности, парти настроение и СПА глезотийки за душата и тялото. За локация на събитието избрахме Велинград и хотел Свети Спас 5*.

Ако искаш и ти да си част от екипажа и да плаваме смело напред по вълните на успеха, а и да бъдем заедно на следващия ни тиймбилдинг – непременно провери отворените позиции тук 👉 https://wecan-group.eu/jobs/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *