ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

С гордост и радост искаме да ви споделим, че успешно внедрихме Организираща схема (Оргсхема) в нашата компания! 🥳Може да видите снимки от първата нейна версия, поставена в нашия офис, както и кадри от общата среща на основната част от екипа ни, на която всеки от нас се представи в новите си роли и получи аплодисменти за своя ценен принос.

Това е голяма крачка напред за нас като организация. Оргсхемата ни дава възможност да оптимизираме и подобрим структурата и функционирането на компанията. С въвеждането й, вече имаме по-ясни и добре дефинирани роли и отговорности във всяко от 7-те Отделения и 21 Отдела, което улеснява комуникацията и сътрудничеството между екипите.

Първите резултати са вдъхновяващи! Вече забелязваме по-голяма ефективност и по-бързо прилагане на нови идеи и изпълнение на задачи.

По-добрата организация на екипа и дейността ще ни позволи да предложим по-високо качество и бързо обслужване на нашите клиенти по целия свят. Това ще е и огромен катализатор към следващите стъпки за планираното завладяване на нови международни пазари.

Ясната структура, процеси и отговорности ще помогнат на бъдещите ни нови колеги да разберат своите отговорности, да намерят място си на Оргсхемата и с визия да допринасят към общия резултат на компанията.

Благодарим ви, че споделяте с нас в този вълнуващ път напред към амбициозната ни цел – да се мащабираме 14 пъти! Очаквайте още новости скоро.🚀💼

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *