ул. „Майстор Алекси Рилец“ 38, 1618 София
office@wecan-group.eu

Екип

Разгледай отворените позиции и стани част от екипа

За проекта

Risuem-ru е онлайн магазин за поръчка на карикатури, шаржове и портрети по снимка. След успеха на Caricature24 в България, решихме да навлезем и на пазара  в Русия.

Избрахме да създадем отделен сайт изцяло насочен към потребителите на руския пазар, понеже разбираме колко важно е клиентите ни да знаят, че ние говорим техния език – преносно и буквално! По същата причина променихме и името на сайта за да достигнем нашата целева аудитория на национално ниво!

Какво ни отличава

Бързина на  изработка – Ние работим с екип от доказани художници, способни да нарисуват и най-смелите идеи на нашите клиенти в изключително кратки срокове (дори 24 часа)

Нашият уебсайт е специално разработен, за да улесни максимално клиентите във всяка стъпка по тяхната потребителска пътека. Risuem-24 ru разполага със стотици разнообразни дизайни разпределени по категории, оптимизирани спрямо конкретно клиентско търсене.

Нашата стратегия

Преди по-малко от година стартирахме проекта Risuem-24.RU. Основна стратегия и днес е налагане и изграждане на бранда, както и създаване на положителен имидж в съзнанието на потребителите.

Още Проекти

Разгледайте и останалите наши проекти!